استانها > قزوین

۱۳۱ مدرسه در قزوین نیازمند بازسازی است

[ad_1]

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم سعادت فر بعد از ظهر دوشنبه در نشست نهضت عدالت در توسعه فضاهای آموزشی که در سالن جلسات شهید چگینی اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: اهالی رسانه از نگاه ما همکاران ما هستند و اگر همکاری اصحاب رسانه نباشد مردم از اتفاقات و برنامه‌هایی که صورت می‌گیرد مطلع نمی‌شوند و این رضایت‌مندی‌ها گسترش پیدا نخواهد کرد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین افزود: آموزش و پرورش جزو دستگاه‌های برتر استانی بوده و شاخص‌های ارزیابی خروجی دستگاه آموزش و پرورش مطلوب و آمار گزارش ارزیابی موجود بیشتر مربوط به کم کاری در حوزه مستند سازی یا عدم بارگزاری مستندات در زمان معین است.

وی افزود: با تاکید ریاست جمهوری، تمام مسئولان استانی و کشوری پای کار آموزش و پرورش هستند که این موضوع یک فرصت خوب را پیش روی این حوزه قرار داده است.

این مسئول تصریح کرد: تکمیل پروژه‌های در دست اجرا، جمع‌آوری مدارس کانکسی و ایجاد مدارس به عنوان کانون توسعه محله، تبدیل مدرسه به محل رشد، توسعه و پیشرفت، مدیریت فضای سبز در مدرسه، رعایت معماری ایرانی و اسلامی در ساخت مدارس، توجه به مسائل زیباشناختی در تاسیس مدارس و توجه به موضوعات فرهنگی و مذهبی از جمله برنامه‌های اداره‌کل نوسازی است که نمونه بارز این برنامه‌ها در مدرسه پاسداران مشهود بوده و این مدرسه در اردیبهشت ماه سال جاری تحویل داده خواهد شد.

وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ هشت طرح جابه‌جایی مدارس کانکسی وجود داشت که تمامی مدارس در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ ساخته و تحویل آموزش و پرورش شد و درحال حاضر مدرسه کانکسی بالای ۱۰ نفر وجود ندارد و سه شهرستان هستند که موقعیت کانکسی بودن مدارس آنها باید بررسی شود.

این مسئول ابراز کرد: در نهضت ملی مسکن هم نیازمند ساخت حداقل ۳۰ مدرسه هستیم و پروژه مدرسه دارالفنون مهرگان با مشارکت بانک پاسارگاد و مابقی دستگاه‌ها در دست اجرا است.

سعادت‌فر عنوان کرد: در سطح استان قزوین نیازمند ساخت ۱۶۰ مدرسه و نوسازی و بهسازی ۱۳۱ مدرسه هستیم.

وی ادامه داد: برای پیشرفت جامعه هیچ راهی به جز توجه ویژه به بحث آموزش و پرورش وجود ندارد، یکی از پروژه‌های شاخص نوسازی مدارس این است که فرهنگ‌سازی باید از مدرسه شروع شود یعنی مدیریت در آن نهادینه شود.

وی مطرح کرد: ۴۰۰ مدرسه در اولویت تخریب و بازسازی قرار دارند که البته در این بین منظور ما مدارس تخریب شده و قابل استفاده نیست بلکه منظور مدارسی است که برای زلزله ایمن‌سازی نشده‌اند و تعداد مدارس تخریب و بازسازی فوری ۱۴ الی ۱۵ مورد است.

سعادت فر در پایان ابراز کرد: طبق قانون مالیاتی در برنامه هفتم فرصت عالی فراهم شده تا شرکت‌ها با مشارکت مردمی و در فرایند مدرسه سازی از ۵۰ درصد تخفیف مالیاتی برخورد دار شوند که بااین فرایند بی‌شک تمام مشکلات ما مرتفع خواهد شد و نهادها و شرکت‌های مختلف از جمله صنعت، راه و شهرسازی، اصناف و خیرین در این فرآیند نقش آفرینی خوبی خواهند داشت.

[ad_2]

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا