هنر > رادیو و تلویزیون

برنامه میلیونی فرزند یک کارگردان؛ کوچ کارگردانان سیما ادامه دارد؟



خبرگزاری مهر -گروه هنر-عطیه مؤذن؛ «هفت روز سیما» عنوان یک بسته خبری-تحلیلی است که در پایان هر هفته به بازخوانی متن و حاشیه اتفاقات خبری صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی می‌پردازد. همچنین در این بسته، نیم‌نگاهی هم به شایعات و اخبار غیررسمی داریم و در تلاش هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن از مهمترین اخبار هفته در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی باخبر شوید.

امروز پنجشنبه ۴ بهمن می‌توانید با شماره ۱۸۴ بسته خبری «هفت روز سیما» همراه شوید.

چهره هفته؛ کوچ کارگردانان ادامه دارد؟

سعید سلطانی کارگردان سریال های پربیننده تلویزیونی است که از آخرین آثار او می توان به «طوبی» اشاره کرد که در ماه صفراز شبکه یک سیما پخش شد و به لحاظ مخاطب توانست رکوردآفرین باشد. هرچند این سریال به اندازه مجموعه های قبلی این کارگردان مثل «پس از باران» و «ستایش» پرمخاطب و بحث برانگیز نشد یا کاراکترهایش به اندازه آن سریال ها نتوانست ماندگار شوند. با این حال «طوبی» در دوره ای پرمخاطب شد که در همین روزها دائم عده ای از ندیدن تلویزیون و مخاطب نداشتن این رسانه می گویند و یا بسیاری از مخاطبان، از آثار این رسانه ناراضی هستند. سلطانی چند دهه است برای تلویزیون کار می کند و همیشه گفته است دوست دارد برای مخاطب این رسانه که فراگیرتر از شبکه خانگی است، سریال بسازد. علی رغم اینکه بارها از شبکه نمایش خانگی پیشنهاد داشته است. حالا گویا پیشنهاد شبکه خانگی بالاخره این کارگردان باسابقه و شناخته شده را هم ترغیب کرده است تا سریال جدیدش را در این مدیوم بسازد.

در فهرستی که به تازگی از سوی یکی از پلتفرم ها منتشر شده سعید سلطانی قرار است سریالی با نام «حضرت اجل» را بسازد. نویسنده این مجموعه سعید مطلبی است که سلطانی آثار پرمخاطب و جنجالی اش را با همکاری او به نتیجه رسانده است.

او در تلویزیون هم البته یک سریال در دست دارد که قرار است درباره شیرعلی مردان خان بسازد. سریالی که چند سالی است در معاونت امور استان های صداوسیما تصویب شده اما در این چند سال به خروجی نرسیده است. این سریال این بار قرار بود در سیمافیلم ساخته شود اما حالا با اعلام فهرست جدید سریال های خانگی باید دید باز هم به زمان دیگری موکول خواهد شد یا خیر.

حاشیه هفته؛ عذرخواهی بابت سوال حاشیه دار

این هفته یک سوال حاشیه ای در مسابقه ای که توسط فیلمو طراحی شده بود در شبکه های اجتماعی بازتاب یافت و باعث تعجب و انتقاد شد. در این نظرسنجی فیلیمو یکی از نیروهای محور مقاومت یعنی حشدالشعبی را در کنار داعش و گروه های تروریستی قرار داده بود.

این سوال خیلی سریع بازتاب گسترده ای پیدا کرد و بعد از آن فیلمو در توضیحی درباره گاف پیش آمده اینگونه نوشت: حدود ۲ هزار سوال برای مسابقه گنج فیلیمو طراحی و منتشر شد، ضمن عذرخواهی بابت خطای پیش آمده در یکی از گزینه های یکی از سوال ها، باید بگوییم که این سوال در همان روز اول کمپین از روی سایت حذف شد و الان ۱۲ روز است که اصلاً وجود ندارد.

هرچند به گفته پلتفرم سوال حذف شده اما این اتفاق ضرورت نظارت بیشتر هم از طرف خود پلتفرم و هم از طرف ساترا را بیشتر نشان می دهد. ساترا در هفته اخبار زیادی را در راستای تنظیم گری سکوهای شبکه نمایش خانگی برای رسانه ها ارسال می کند و نشست ها و بازدیدهای مختلفی با مسئولان دارد اما شاید سر بزنگاه های این چنینی مشخص می شود که چقدر این رسانه روی سریال ها، برنامه ها و اتفاقات پلتفرم ها نظارت دارد. این هفته سکانسی از سریال «ازازیل» هم بازتاب یافت که صحنه ای سخیف و خلاف عرف بود و عجیب است که ساترا نسبت به چنین اتفاقاتی هیچ واکنشی ندارد.

خبر هفته؛ ۷ میلیونی شدن برنامه ای با اجرای فرزند یک کارگردان

محمد طادی بیش از یک سال است که برنامه «نوسان» را در شبکه دو سیما اجرا می کند. برنامه ای که درباره غزه است و ویدئوهایی از این برنامه توانسته چندین بار در میان پربازدیدهای تلوبیون قرار بگیرد.

اجرای محمد طادی در این برنامه ساده و به دور از تکلف های مرسوم است. او فرزند ابوالقاسم طالبی طادی کارگردان سینما و تلویزیون است که از آخرین سریال هایش در تلویزیون می توان به «هفت سر اژدها» اشاره کرد که ماه رمضان امسال از همین شبکه دو پخش شد.

برنامه «نوسان» بعد از خبر بیست و سی از شبکه دو سیما پخش می شود و به تازگی این برنامه در تلوبیون به بازدید ۷ میلیونی رسیده است.

طادی پیش از این برنامه هایی درباره تکنولوژی، کامپیوتر و … اجرا می کرد و حالا بیش از یک سال است که اجرای برنامه «نوسان» را بر عهده دارد.

خلا هفته؛ لزوم توجه تلویزیون به تئاتر فجر

چندی پیش خبر دادیم که در نشست مدیران تلویزیون و سازمان سینمایی بر حمایت تلویزیون از سینما و به طور ویژه جشنواره فیلم فجر سخن گفته شده است و به برنامه های مختلفی اشاره کردیم که قرار است همزمان با برگزاری چهل و سومین جشنواره فیلم فجر راهی آنتن شوند. برنامه هایی که به صورت مستقیم در همین ایام متولد می شوند یا برنامه های روتین که در طول جشنواره به سینما و فیلم های فجر ۴۳ می پردازند. این میان اما در دومین روز از چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر هنوز خبری از کنداکتور برنامه های سیما در حوزه تئاتر نیست. باز هم رادیو سردمدار هنر تئاتر است و تلویزیون گویی برنامه ویژه ای در این زمینه ندارد.

صبح امروز برنامه «مثبت آموزش» شبکه آموزش با خیرالله تقیانی پور دبیر چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر گفتگو کرد که از رویکرد جشنواره در حوزه مقاومت، اتفاقات منطقه، توجه به نوجوانان در نمایش ها و همچنین یادبود پیشکسوت ها در هر روز از جشنواره تئاتر سخن گفت. با این حال تئاتر به نسبت سینما کمتر جایی در تلویزیون دارد.

این درحالی است که هنر تئاتر نیاز به تبلیغ و ترویج بیشتری نیاز دارد و حتی همکاری تلویزیون و تئاتر و تولید تله تئاتر همواره جزو آثار پرمخاطب این رسانه بوده است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا