اربعین، بیانگر زنده بودن مقاومت و موجب تحکیم همبستگی در بین زائران کشورهای مختلف
دکتر حسین شمّری امروز ۲۳ بهمن ماه در همایش بینالمللی «اربعین و فرهنگ مقاومت» در دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: سخن از اربعین سخن از مقاومت امام حسین علیه السلام با شعار هیهات من الذله است و این شعار رمزی برای مقاومت در برابر استکبار و مقابله با ظلم است.
وی اربعین را بیانگر مقاومتی دانست که هر ساله انجام میشود و کسانی که در این آئین حضور مییابند، با شعارهای امام حسین علیه السلام آشنا شده و کرم و میهماننوازی ملت عراق را میبینند.
شمّری حضور میلیونی در راهپیمایی اربعین را بیانگر زنده بودن مقاومت و فداکاری و باعث تجدید روحیه مقاومت و تحکیم همبستگی در بین زائران کشورهای مختلف دانست و افزود: موضع ثابت دفاع از مظلومان در اربعین وجود دارد.
ارتباط فردا: سیدمحمد حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران هم در این همایش اظهار کرد: کسی که میخواهد از موضع حق در مسیر مبارزه گام بردارد، مسیر او هموار نیست و اوج رویارویی و درگیریهای حق و باطل را در قیام کربلا میبینیم.
وی اظهار کرد: عاشورا تابلوی درخشانی فرا روی همگان تا زمان ظهور است و برای همین قائل به اربعین هستیم تا شعارهای کربلا منتقل شود.
حسینی با اشاره به بازتاب گسترده پیادهروی اربعین و جهانی شدن آن، تصریح کرد: امروز حتی تودههای مردم دنیا میتوانند با مرام و مسلک حسینی و شجاعت، استقامت و ایثار او و با همه کمالات انسانی که در کربلا متجلی شده، آشنا شوند.
این استاد دانشگاه یادآور شد: امروز وقتی مردم در قلب اروپا و آمریکا متوجه حقیقت غزه شدند از آن دفاع کردند؛ حتی در پارلمانهای اروپا برخی اعتراض کردند و این یعنی اگر پیام امام حسین علیه السلام را معرفی کنیم دنیا از آن استقبال میکند زیرا انسانها به اخلاق، ایثار و فداکاری عشق میورزند.
وی ۴۱ سال جهاد و مبارزه شهید سلیمانی، لبیک انصارالله به استغاثه مظلومان فلسطین، رشادتهای حماس و جهاد اسلامی و … را الهام گرفته از قیام امام حسین علیه السلام دانست و تصریح کرد: نخستین بار وال استریت ژورنال نامههای شهید سنوار، طراح اصلی عملیات الاقصی را منتشر کرد که او در صحبتهای خود به کربلا نیز اشاره داشته است.
بنابراین گزارش، دکتر حسین اکبری فرد رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و مسئول کمیته علمی همایش نیز در این مراسم گفت: فعالیتهای علمی معتبری برای این همایش انجام شده که منبع خوبی برای محققان است.
وی انتشار هشت کتابچه در هفت محور را محصول این همایش خواند و اظهار کرد: ۱۵۲ مقاله در این همایش دریافت شد که ۱۶ مقاله بینالمللی است و پس از داوری و ارزیابی در نهایت ۱۴ مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی پذیرش شد.
انتهای پیام