استانها > قم

آمریکا و رژیم صهیونی در این سالیان از اهداف خود ناکام مانده اند



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام معین دقیق بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با مدیر جامعه الزهرا با اشاره به روایتی از حضرت فاطمه سلام الله علیها که فرمودند «فرض الله الجهاد عزا للاسلام» اظهار کرد: در سال ۱۹۸۲ غده سرطانی اسرائیل ظرف هفت روز و بدون هیچ مقاومتی با طی مسافت ۱۴۷ کیلومتر به بیروت رسیدند.

نماینده حزب الله لبنان در قم افزود: در آن زمان علمای لبنان جهت کسب تکلیف خدمت حضرت امام خمینی (ره) هرسیدند و مقاومت از آن زمان آغاز شد و پس از ۱۸ سال کل لبنان آزاد شد و در سال ۲۰۰۶ رژیم صهیونیستی مجدد به لبنان حمله کرد و در ۳۳ روز تنها توانست ۶ کیلومتر پیشروی کند.

حجت الاسلام دقیق ابراز کرد: در ۷۲ روز گذشته جنگ تنها در مرز لبنان در جریان بود و اسرائیل نتوانست به صورت جدی به لبنان وارد شود و حتی دقایقی قبل از اعلام آتش بس از یکی از روستاهای مرزی شهرک‌های اشغالی موشک باران شد و این قدرت در سایه عمل به همان روایت حضرت زهرا سلام الله علیها برای حزب الله پدید آمد.

وی با اشاره به اینکه اسرائیل برای جلب نیروی نظامی به هر فردی که از هر جای جهان به ارتش آنان بپیوندد ۴ هزار یورو پرداخت می‌کند، گفت: در جنگ لبنان، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به اسرائیل کمک کردند در حالی که نیروهای حزب الله در میدان تنها نیروهای خود لبنان بودند.

نماینده حزب الله در قم تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل در این جنگ به هیچیک از اهداف شوم خود نرسیدند، چرا که فرق ما با اسرائیل این است که آنها برای آموزش‌های نظامی و تجهیز هر کدام از نیروهایشان حدود یکی میلیون دلار خرج می‌کنند تا او بتواند خودش را در جنگ حفظ کند ولی در جبهه ما، همه افراد حاضرند جانشان را برای حفظ اسلام فدا کنند و این مهمترین دلیل ماندگاری خط مقاومت است.

وی در ادامه به خصوصیات اخلاقی شهید سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: توجه ایشان به شئون حوزوی و مطالعه بسیار اهمیت می‌داد و یک بار به من گفت من هر شب حداقل دو ساعت مطالعه می‌کنم و وی در پاسخ خبرنگار گفته بود اگر دبیرکل حزب الله نبودم به تحصیل و تدریس در حوزه و تبلیغ در محرم و ماه مبارک رمضان می‌پرداختم.

نماینده حزب الله در قم در پایان با قدردانی از حمایت‌های صورت گرفته از سوی طلاب و مسئولان جامعه الزهرا علیها السلام خواستار ارتباط بیشتر این مؤسسه علمی با حوزه‌های علمیه خواهران لبنان برای تبادلات علمی، پژوهشی در شرایط پس از جنگ شد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا