آشنایی با سالاد میوه ویژه سفره یلدا + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه یک نوع سالاد میوه خوشمزه برای بلندترین شب سال را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۱۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
سیب: دو عدد
موز: یک عدد
اناز: یک عدد
گردو: نصف پیمانه
کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
هویج: یک عدد
سس مایونز: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سبزی معطر: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا انار را دانه کرده و سیب و موز را پوست بگیرید و به اندازههای مساوی و تاحدودی کوچک خرد کنید.
۲. سپس هویج را رنده کرده و داخل کاسه بریزید.
۳. در ادامه سیب و موز و کشمش و گردو را به هویچ بیفزایید و مخلوط کنید.
۴. حالا سس مایونز، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا سسی یک دست حاصل شود.
۵. در انتها سس را به سالاد میوه افزوده و کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد مواد برود. بعد کاسه را از یخچال خارج کرده و روی آن سبزی معطر بپاشید.
نکته:
در تهیه سالاد میوه میتوان از دیگر میوههای فصل نیز استفاده کرد. به ویژه نارنگی که طعم و رنگ خوبی به این سالاد میدهد.