فوتبال ملایر برای پیشرفت نیازمند حمایت است
ارتباط فردا:به گزارش خبرنگر مهر، حامد چهاردولی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، در ملایر با اشاره به ظرفیتهای ورزشی ملایر در حوزههای مختلف اظهار کرد: در حوزه ورزش بسیاری از افراد جرأت ورود ندارند و خیلی از ادارات نیز با وجود داشتن زیر ساختها اما در حوزه ورزش ورود پیدا نمیکنند.
رئیس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر ملایر با تاکید بر اینکه عدم حمایتها باعث ایجاد خستگی و امتناع تیمداران از فعالیت در ادامه مسیر میشود افزود: در این راستا نیاز است حمایتها بیشتر شود.
در سالهای گذشته ورزش شهرستان به خاطر عدم همدلی و همکاری مسئولین ضربات فراوانی خورد
چهاردولی با بیان اینکه در سالهای گذشته ورزش شهرستان به خاطر عدم همدلی و همکاری مسئولین ضربات فراوانی خورد، از فعالیت تیم لیگ دوم کشوری به نام «تیم فوتبال آریان ملایر»، خبر داد وافزود: در حال حاضر شاهد هستیم که یک همکاری همه جانبهای در خصوص حمایت از تیم فوتبال آریان ملایر صورت گرفته و زیرساختهای لازم و سالن تمرین در محل ورزشگاه شهید روحیان برای این تیم تدارک دیده شده است.
ورزش فوتبال میتواند نقش مؤثری در رونق اقتصادی و گردشگری منطقهای ایفا کند
رئیس هیئت فوتبال ملایر با بیان اینکه جذب تماشاچی در بحث فوتبال یکی از اولویتهای اصلی به شمار میرود، گفت: به طور قطع ورزش فوتبال میتواند نقش مؤثری در رونق اقتصادی و گردشگری منطقهای ایفا کند، و برای راهاندازی این تیم از ۳۰۰ بازیکن تست گرفتیم.
وی با بیان اینکه مسئولین شهرستان کمک مالی به تیم آریان ملایر نداشتند و فقط تلاش کردند بحث رفت و آمد، خوابگاه، اسکان، زمین بازی و زیرساختهای لازم را برای فعالیت این تیم فراهم کنند گفت: تیم آریان ملایر با ۱۳ تیم دیگر همگروه است و تا اتمام بازیهای خود به عنوان نماینده ملایر به ۱۳ شهر کشور سفر خواهد کرد، به طور قطع این حضور سبب معرفی پتانسیلهای ملایر و برندهای ملی ما میشود.
رئیس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر ملایر با اشاره به اینکه مدیرعامل باشگاه آریان ملایر علی معتقد با سرمایهگذاری شخصی این تیم را هدایت میکند، و تاکنون افزون بر ۱۲ میلیارد تومان در بحث قرارداد بازیکنان، تأمین خوابگاه، تغذیه و… توسط وی هزینه شده گفت: «تیم آریان ملایر» یک تیم فوتبال خصوصی است، و این تیم اگر بخواهد در ملایر ماندگار شود، نیازمند حمایت همه جانبه مسئولین و ارگانهای استانی و شهرستانی است.
۶۰ درصد تیمهای فوتسال همدان از ملایر اعزام میشوند
وی با بیان اینکه ما دارای ظرفیت داشتن تیم ملی کشوری در رشتههای فوتبال و فوتسال هستیم، افزود: ۶۰ درصد تیمهای فوتسال همدان از ملایر اعزام میشوند.
علی معتقد نیز با بیان اینکه زمان تست گیری از بازیکنان چیزی حدود ۲۰۰ خانواده نیز همراه ورزشکاران به ملایر سفر کردند و به طور متوسط دو روز در این شهر اقامت داشتند که خود سبب رونق اقتصادی و جذب گردشگر شد و ما تمایل داریم در ملایر بمانیم و برای بلند مدت برنامهریزی کردهایم.
مدیرعامل باشگاه آریان ملایر با بیان اینکه قصد داریم یک اتفاق خوب و ماندگار را در حوزه ورزش فوتبال ملایر رقم بزنیم تصریح کرد: تیم لیگ دومی به معنی حضور در بالاترین رده استانی است و حتی ما در رده تیم امید در لیگ یک کشور هم حضور داریم و این خود اتفاق ارزشمندی به شمار میرود که نوید دهنده آینده خوبی برای فوتبال ملایر است.
ما روی جوانان و نوجوانان سرمایهگذاری میکنیم
وی با بیان اینکه پنج بازیکن اصلی این تیم، از ورزشکاران و فوتبالیستهای ملایری هستند، افزود: ما روی جوانان و نوجوانان سرمایهگذاری میکنیم و امیدواریم تا سال آینده، ۱۰ بازیکن پایه را از ملایر به تیم بزرگسالان معرفی کنیم.
معتقد بیان کرد: ۲۶ بازی برای تیم آریان ملایر تدارک دیده شده است که دو تای آن را پشت سر گذاشتیم و ۲۴ بازی در لیگ دوم در پیش رو داریم و بازی بعدی ما در شهر یزد است.
وی یادآور شد: تیم آریان ملایر به ۱۳ شهر مختلف کشور سفر میکند و بازی دارد، ملایریها بدانند که این تیم متعلق به خودشان است و در حال حاضر ۲۴ بازیکن در این با این تیم قرارداد بستهاند که از این میان ۱۲ بازیکن کاملاً حرفهای و با مبالغ بالا هستند.
مدیرعامل باشگاه آریان ملایر اظهار کرد: در حال حاضر این تیم در وضعیت خوبی به سر میبرد، افشاری به عنوان سرمربی تیم دارای ۲۰ سال سابقه مربیگری است، باقر جنتی به عنوان مربی لول یک آسیا را داراست و ۲۳ سال سابقه مربیگری در تیمهای پایه استان را در کارنامه خود دارد، مهدی امینی یکی از مربیان با سابقه ما به شمار میرود، همچنین محمد بیات به عنوان مربی بدنسازی با ما همکاری میکند و همه مربیان ما دارای لول A آسیا هستند.
زیرساختهای لازم برای فوتبال در ملایر فراهم است
معتقد با تاکید بر اینکه تحقق کار بزرگ، نیازمند افراد بزرگ است، تصریح کرد: در حال حاضر ما از شهر همدان یک پله بالاتر هستیم زیرا زیرساختهای لازم برای فوتبال در ملایر فراهم است.
مدیرعامل باشگاه آریان ملایر با بیان اینکه من قبلاً در همدان تیم داری میکردم، افزود: به دلیل نگاه دوگانهای که مسئولین همدان نسبت به تیم پاس همدان که یک تیم دولتی بود و تیم خصوصی آریان داشتند، دیگر تمایلی به حضور در همدان نداشتم و به ملایر آمدم.
معتقد با بیان اینکه مسئولین همدانی از تیم پاس همدان که یک تیم دولتی بود، حمایت میکردند اما حمایت خاصی از تیم آریان انجام نشد، ادامه داد: همین باعث شد که ما راهی ملایر بشویم و در گام اول بعد از صحبت با مسئولین شهرستان، حدود یک میلیارد تومان در بحث تأمین زیرساختهای ورزش فوتبال ملایر و تجهیز ورزشگاه روحیان توسط مسئولین مساعدت صورت گرفت.
وی از حمایتهای شهرداری و شورای شهر ملایر، اداره ورزش و جوانان و هیئت فوتبال شهرستان به دلیل تأمین و اختصاص خوابگاه زمین چمن و زیرساختهای مورد نیاز تقدیر کرد و افزود: در بحث تیم فوتبال، به طور قطع هزینه کرد خوب و حمایت همه جانبه مسئولین سبب ماندگاری و قهرمانی آن تیم میشود.
در حال حاضر ۱۷ پروژه ورزشی در این شهرستان در دست اجرا است
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر نیز با بیان اینکه اجرای پروژههای ورزشی رو به رشد است اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ پروژه ورزشی در این شهرستان در دست اجرا است که ۹ پروژه از محل اعتبارات استانی و هشت پروژه از محل اعتبارات ملی است.
حمید رضا سپهرینیا با اشاره به اینکه اعتبار مصوب سال گذشته برای اجرای این پروژهها، ۴۶۰ میلیارد ریال بود که از این مبلغ حدود ۱۸۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت و اعتبار مصوب امسال برای تکمیل پروژههای عمرانی، ۴۲۰ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه پروژه تعمیر و تجهیز اماکن ورزشی و ساختمان اداری رشد بسیار خوبی در سالهای اخیر داشت و اتفاقات خوبی در حوزه تعمیرات و بازسازی اماکن ورزشی این شهرستان صورت گرفت، اظهار کرد: در این راستا هفت مکان ورزشی راکد و تعطیل شده احیا و راهاندازی شد که شامل سالن ورزشی کهکدان، روستای جوزان، شهر زنگنه، اسلامشهر آقگل، خانه کشتی مصطفی جوکار، سالن ورزشی روستای جوزان و استخر کوثر است.
تکمیل و افتتاح پروژه سالن ورزشی توچغاز بعد از ۱۲ سال را یکی از مهمترین اقدامات در حوزه ورزش
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر تکمیل و افتتاح پروژه سالن ورزشی توچغاز بعد از ۱۲ سال را یکی از مهمترین اقدامات در حوزه ورزش عنوان کرد و گفت: با وجود محدودیتها در خصوص معرفی و تعریف پروژه جدید، با پیگیریهای انجام شده و نیازسنجی ۲ پروژه مهم سالن ورزشی آقگل و سالن ورزشهای رزمی تعریف شد و با اخذ اعتبار، عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
سپهرینیا با اشاره به افتتاح زمین چمن مصنوعی شهر اسلامشهر آقگل، ادامه داد: زمین چمن شهر زنگنه همزمان با هفته تربیت بدنی افتتاح خواهد شد و علاوه بر این پنج زمین چمن روستایی در روستاهای پیهان، مهدویه، منگاوی، کمری و حاجیآباد، با حمایت خیرین بخش خصوصی و حمایت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، در حال ساخت است.
وی ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار نقدی اوایل امسال برای سه پروژه ورزشی ملایر تخصیص و ابلاغ شد، به طوری که پروژههای ملی همچون ورزشگاه پنج هزار نفری امسال بعد از چند سال که از دستور کار خارج شده بود، ۴۵ میلیارد ریال اعتبار گرفت.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر با بیان اینکه بیش از ۱۲ هزار ورزشکار وابسته به اداره ورزش و جوانان ملایر وجود دارد که تاکنون ۹ نفر آنها سازماندهی شدهاند، گفت: در کنار تربیت و پرورش ورزشکاران، زیرساختهای ورزشی طی سالهای گذشته توسعه یافته و ۹۰ مکان ورزشی دولتی و ۷۸ باشگاه خصوصی دارای مجوز در این شهرستان فعالند که از این تعداد ۱۶ باشگاه ویژه بانوان، ۳۰ باشگاه مختص مردان و ۳۲ باشگاه نیز به صورت دوشیفت و مشترک آقایان و بانوان است.
چهار باشگاه ورزشی نیز در دست اقدام و تأسیس است
وی افزود: علاوه بر این، چهار باشگاه ورزشی نیز در دست اقدام و تأسیس است که در مجموع به ۸۲ باشگاه خواهد رسید، این در حالیست که ۲۵ باشگاه ورزشی ملایر ظرف مدت سه ساله گذشته ثبت و شروع به فعالیت کرده است و با ارتقای زیرساختهای ورزشی، در حال حاضر سرانه فضای ورزشی در این شهرستان ۴۹ سانتیمتر مربع است.
سپهری نیا تصریح کرد: در کنار تمام این ظرفیتها، فعالیت ۴۰ رشته ورزشی فعال و ۵۰ هیأت ورزشی در این شهرستان و بخشهای تابعه و فعال شدن ۴۶ خانه ورزش روستایی تنها بخش دیگری از توانمندیهای ورزش ملایر است که با حضور ۴۴۰ مربی و ۲۵۵ داور و ۹ هزار ورزشکار، روزهای پرفروغی را برای ورزش ملایر رقم زدهاند.
وی ادامه داد: توجه به ورزش قهرمانی و حرفهای یکی اولویتهای این اداره است و سال ۱۴۰۱ تا به امروز ورزشکاران ملایری بیش از ۶۰۰ مدال رنگارنگ کشوری، آسیایی و جهانی در میادین ورزشی کسب کردهاند.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر افزود: در این مدت ۲۶۰ میزبانی مسابقات رشتههای پرجمعیت و رسمی کشوری، منطقه غرب کشور و استانی همچون مسابقات پنج روزه بوکس قهرمان کشور، فوتسال مناطق کشور، ووشو، کاراته، تکواندو، هندبال، شطرنج، س وارکاری، اتومبیلرانی و سبک تاک را برگزار کردیم.
وی گفت: رشتههای فوتسال در لیگ ۳ کشور، هندبال در لیگ برتر، فوتبال در لیگ ۳ و ۲، از جمله تیمهای حاضر در لیگ کشور هستند که لیگ ۲ را برای اولین بار در تاریخ ورزش این شهرستان تجربه میکنیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر با بیان اینکه ورزشکاران ما در رشتههای کشتی، هندبال، بدنسازی، فوتبال، رزمی، قایقرانی، کوهنوردی و صخره نوردی، والیبال، ووشو، شطرنج، شنا و باستانی در تیمهای ملی حضور دارند، ادامه داد: ورزشکاران و قهرمانان ملایر در این مدت بیش از ۳۰ مدال جهانی کسب کردند.
سپهرینیا به برگزاری ۲۵ کلاس مربیگری، ۱۸ دوره داوری و ۹۰ کارگاه آموزشی اشاره کرد و افزود: ۴۴۰ مربی و ۲۵۵ داور در این شهرستان در حال فعالیت هستند و تعدادی از آنها در سطح ملی و بینالمللی مربیگری و یا قضاوت میکنند.
وی یادآور شد: در ورزش همگانی نیز گامهای خوبی برداشتیم و از یک ایستگاه ورزش صبحگاهی سازماندهی نشده در سالهای قبل، هم اکنون ۱۰ ایستگاه فعال ورزش صبحگاهی، ۲ ایستگاه عصرگاهی، ۲ ایستگاه دوچرخه سواری ویژه بانوان به صورت رایگان ایجاد و چندین همایش بزرگ پیادهروی خانوادگی با همکاری فرمانداری ملایر برگزار کردیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر برگزاری همایش بزرگ پیادهروی هشت نفری، همایش سوارکاری و اسبسواری کشوری برای نخستین بار در تاریخ ورزش شهرستان طی سه سال متوالی، همایش پیادهروی ویژه جشنواره مبل و منبت، همایش پیادهروی روز دختر، همایش موتورهای سنگین و کراس و اتومبیلهای کلاسیک و اسپرت را از دیگر اقدامات در حوزه ورزش همگانی برشمرد.
سپهرینیا به اجرای طرح توانمندسازی محلات کمبرخوردار (۲۰۲۰) به مدت ۲ روز، برپایی حداقل ۶ ایستگاه سنجش ساختار قامتی بانوان و کودکان توسط کارشناسان، اجرای طرح ورزش و مردم و افتتاحیه طرح در مجموعه ورزشی تختی با حضور ۷۰۰ ورزشکار اشاره کرد.
وی گفت: در حوزه ورزش روستایی و بومی محلی، ۴۶ خانه ورزش روستایی در این شهرستان راهاندازی کردیم و هر ساله جام نوروزی و جام رمضان را در هر چهار بخش شهرستان برگزار میکنیم.
سپهرینیا با بیان اینکه میزبان طرحهایی همچون جام پرچم (فوتبال روستاییان استان)، طرح جام ایرانیان مینی فوتبال روستاییان و محلات استان، طرح ملی دختران آفتاب استان و جشنواره اقوام ایرانی در استان همدان بودیم، یادآور شد: طرح یاریگران ورزش در روستاها اجرا و البسه، تجهیزات و پکیجهای ورزشی به روستاها اهدا شده است.
این خبر را در ارتباط فردا دنبال کنید.
منبع مهر