سینما در عصر انقلاب اسلامی بررسی میشود
ارتباط فردا: کانون اندیشه جوان در سلسله نشستهایی با عنوان «سینمایی که بود سینمایی که هست» به بررسی سینما در عصر انقلاب اسلامی با حضور کارشناسان و صاحب نظران سینمایی میپردازد.
پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۳۵۷ تنها واقعهای سیاسی نبود بلکه جامعه ایرانی را در ابعاد مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و شاخههای دیگر، دگرگون ساخت و به قبل و بعد از خود تقسیم کرد.
در پی همین تحول، سینما تنها به یک مدیوم هنری برای نمایش فیلم ها محدود نشد بلکه علاوه بر آن، به لحاظ ساختاری، مفهومی، مضمونی و کارکردی دگرگونی های قابل توجهی داشته است.
اکنون و در گذر از دهه پنجم عصر انقلاب اسلامی، با مرور اتفاقات پر فراز و نشیب سال های پس از انقلاب، علل و عوامل مختلفی وضعیت امروز سینمای ایران را به گونهای رقم زده که عموم مخاطبان و دغدغهمندان هنر هفتم، منتقد وضع موجود شدهاند.
در این بین رویکردهای مختلفی در راستای بهبود وضع موجود مطرح می شود؛ رویکرد هایی که باید به بوته نقد، بررسی و گفتگو کشیده شود تا بتوان در گذار از مسیری پر پیچ و خم، به راهکاری قابل رجوع دست پیدا کرد.
از همین رو کانون اندیشه جوان قصد دارد، با برگزاری چهار نشست با عنوان «سینمایی که بود سینمایی که هست» به بررسی سیر سینما در عصر انقلاب اسلامی بپردازد. نشست هایی که با هدف تاملی عمیق، به صورت گفتگو محور و با حضور کارشناسان سینمایی به شرح زیر برگزار خواهد شد:
نشست اول با حضور رضا صدیق و رامتین شهبازی روز چهارشنبه اول اسفند ساعت ۱۶، نشست دوم با حضور امیررضا نوری پرتو و محمدرضا مقدسیان روز یکشنبه ۵ اسفند ساعت ۱۷، نشست سوم با حضور سیدباقر نبوی ثالث و سیدعلی سیدان روز شنبه ۱۱ اسفند ساعت ۱۶ و نشست چهارم با حضور سعید مستغاثی و کیوان کثیریان روز یکشنبه ۱۹ اسفند ساعت ۱۵ برگزار میشود.
نخستین نشست از سلسله نشستهای «سینمایی که بود، سینمایی که هست» با زیرعنوان «سینمای انقلابی؛ امکان یا امتناع؟» برگزار خواهد شد.
تمامی این نشستها در کانون اندیشه جوان به نشانی بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، کوچه فرهنگی (بهنام)، پلاک ۱۹ برگزار خواهد شد.