بین الملل > آسیای غربی

اختصاصی مهر؛ انتقاد امام جمعه لاهور از عملکرد دولت پاکستان در رسیدگی به وضعیت پاراچنار



به گزارش خبرنگار مهر، تاریخ پاکستان که پر از هدف قرار دادن جمعیت شیعه این کشور است، نشان می‌دهد دولت پاکستان در حفاظت از جمعیت شیعه خود ناتوان بوده، چرا که مسلمانان شیعه که حدود ۱۵ درصد از جمعیت پاکستان را تشکیل می‌دهند همیشه در معرض تبعیض و حمله‌های خشونت آمیز تکفیری‌ها قرار گرفته و هدف‌های دائمی آن‌ها هستند.

همچنین گروه‌های تکفیری آشکارا نفرت را علیه شیعیان تبلیغ می‌کنند و پاکستان به بستر حمله علیه شیعیان تبدیل شده است. کشتار اخیر در پاراچنار که بیش از سی روز از آن می‌گذرد و در آن افراد مسلح به کاروانی از مسلمانان شیعه حمله کردند و به جان باختن دست کم ۴۲ نفر از جمله ۶ زن منجر شد، باعث شده است گروه‌های مذهبی شیعه در شهرهای لاهور، مولتان، کراچی و حیدرآباد در محکومیت کشتار بی رحمانه ساکنان شیعه شهر پاراچِنار توسط عناصر تکفیری و تروریستی دست به اعتراض بزنند.

تجمع معترضان به قتل عام ساکنان پاراچِنار بنابر فراخوان حزب مجلس وحدت مسلمین (MWM) برگزار شد و شرکت کنندگان واکنش منفعلانه دولت و دستگاه‌های امنیتی در برقراری فوری امنیت در شهر پاراچِنار و شناسایی عوامل حملات تروریستی را محکوم کردند.

حجت الاسلام سید جواد موسوی امام جمعه لاهور ضمن انتقاد از عملکرد دولت ایالتی در رسیدگی به وضعیت اسفناک شهر پاراچِنار در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: مردم پاکستان به خاطر شهادت مردم بیگناه پاراچنار که در محاصره دشمن هستند و دولت پاکستان در این مورد کاری نکرده، دست به تجمع زدند. دو نفر از جوانان پاکستانی به طور فجیعی به دست دشمنان به شهادت رسیده اند. مردم اینجا تجمع کرده اند تا راه پاراچنار باز شود.

وی افزود: در شهرهای مختلف پاکستان هم تجمع انجام شده است. حضور علما در تجمعات نیز به چشم می‌خورد. این تجمعات تا زمانی که دولت پاکستان با دشمنان مقابله نکند ادامه دارد. به دلیل بسته بودن راه پاراچنار در این شهر مشکل غذا و دارو وجود دارد. از همه مردم دنیا به خصوص ایران می‌خواهیم در حمایت از مردم پاراچنار که دو ماه است در محاصره دشمن هستند صدای خود را بلند کنند.

بر اساس این گزارش، مسیحیان و هندوها بزرگ‌ترین اقلیت‌های مذهبی در پاکستان هستند که از خشونت تکفیری‌ها و تبعیض اجتماعی رنج می‌برند. کشتار اخیر در پاراچنار یک الگو کهنه خشونت و آزار و اذیت فرقه‌ای است که دهه‌ها است گریبان گیر این کشور شده و آن را به یکی از ناامن‌ترین مکان‌ها برای اقلیت‌های مذهبی و قومی در سطح جهان تبدیل کرده است.



منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا