مجمع خیرین مهارت فرصتی بی بدیل برای اشتغال و توسعه استان
به گزارش طبنا، سید حسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت:مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای استان مازندران یک سمن مردم نهاد بوده که باور دارد راه توسعه پایدار ایجاد اشتغال، کاهش مشکلات و معضلات اجتماعی از طریق پرورش نسل جوان،ماهر و ارزش آفرین می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران؛ بارها و بارها نقش و همراهی خیرین را در حوزهها و عناوین گوناگونی از جمله ساخت خانه محروم، ساخت مدرسه،حمایت از خانوادههای آسیبپذیر، ایتام، زنان بد و یا بی سرپرست، حوادث غیرمترقبه، حوزه بهداشت و درمان، سلامت، اشتغالزایی، آبرسانی، ساخت، نوسازی و بهسازی مساجد، تامین دارو برای بیماران خاص و صعبالعلاج و دهها و شاید صدها عناوین دیگر هم دیدهایم و هم شنیدهایم.
اما این بار به همت مجموعه اداره کل آموش فنیوحرفهای مازندران و با احسان و مشارکت خیرین، پای انسانهای نیکوکار از 17 دی ماه سال گذشته به حوزه مهارتآموزی باز شده است و بر همین اساس مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای با حضور حضرت آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه استان، مدیران و مسئولین استانداری، مدیران کل شورای هماهنگی مجموعه دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان راه اندازی و آغاز بکار کرد.
مجمع خیرین مهارت مازندران، امروز نمود و تجلی دیگری از احساسات پاک انسانهایی است که گام در مسیر توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای گذاشتهاند و با هدف مقدسی گرد هم آمدهاند تا جوانان این دیار که فاقد مهارت هستند، در مراکز های آموزش فنی و حرفه ای کسب مهارت کنند.
بدیهی است که یکی از چالشهای کنونی استان مازندران در تمامی ادوار پس از انقلاب، مسئله اشتغال است که قطعا اگر امروز ما در حوزه کار و اشتغال آسیب شناسی کنیم، یکی از علل اصلی پدید این چالش، عدم مهارت نیروهای انسانی است که در گروههای سنی متفاوت جستجوی شغل قرار دادند.
مبرهن است که هر میزان در حوزه مهارت آموزی و مهارت افزایی گروه هدف فعالیت و اقدام عملی صورت گیرد از آن سو، تربیت نیروی انسانی و شکوفایی خانواده ها و نسل جوان را در پی خواهد داشت.
سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران با اشاره به اقدامات مفید، موثر و کلیدی مجمع خیرین مهارت در استان مازندران اظهار کرد: نظر به به استناد تبصره یک قانون نحوه کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مصوب 11/8/1400 مجلس شورای اسلامی و مصوبه هیئت محترم وزیران درراستای ارتقاء سطح مشارکت مردم به سازمان و بهبود کیفیت ارائه خدمات به جامعه هدف سازمان جهت توانمندسازی جوانان جویای کار فاقد مهارت، اساسنامه مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای استان مازندران با شماره مجوز ۸۶۲۲۰۲۱۴۷۶۶ در تاریخ22/5/1402ثبت و تاسیس گردید.
وی با بیان اینکه استان مازندران جزو نخستین استانهای کشور بود که در تشکیل مجمع خیرین مهارت، پیشگام و موفق باشد؛ افزود: اساسنامه مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای استان مازندران با اهدافی برای کسب مهارت جوانان جویای کار این مرز و بوم افتتاح گردید، تا از خدمات خیرخواهانه مجمع فوق بهره مند شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران با بیان اینکه اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای برای آحاد مردم خصوصا اقشار نیازمند مهارت و کارجویان بر کسی پوشیده نیست؛ افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای سال ها است نسبت به این آموزش به صورت رایگان اقدام کرده است و در این مسیر نیز حمایت دستگاه ها و سازمان ها برای رسیدن به جایگاه مطلوب آموزش بسیار مهم و اثرگذار است.
این مقام مسئول با تاکید بر نقش موثر همراهی خیرین در پیشبرد اهداف اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران؛ تصریح کرد: از مهمترین اهداف تشکیل و راه اندازی مجمع خیرین مهارت فنی و حرفه ای، تداوم و توسعه مهارت آموزی است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های اقشار مختلف جامعه، خیران، نیکوکاران، حمایت های مادی و معنوی، گام بلندی را برای توانمندسازی نوجوان و جوان جهت ایجاد اشتغال متناسب با نیاز کار در استان برداریم.
درویشی با اشاره به اهمیت و لزوم نهادینهسازی حوزه مهارت آموزی در گام دوم انقلاب، تاکید کرد: امروز خیرین مهارت با پذیرش این مسئولیت اجتماعی، پا به عرصه جدید از احسان گذاشتهاند تا با این دیدگاه خداپسندانه بتواند کمک هایی را برای رشد و ترویج مهارت آموزی برای اشتغال جوانان ارائه کند.
وی با بیان اینکه ما با آغوش باز از جذب افراد خیّر برای سرمایه گذاری در زمینه مهارت آموزی و اشتغال، استقبال میکنیم؛ تاکید کرد: مجمع خیرین بدنبال راهکارهایی برای توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای با موضوع مهارت ورزی هستند تا با ایجاد اشتغال برای جوانان جویای مهارت، ریشه بیکاری و این دغدغه چندین و چند ساله خانواده و جوانان استان مازندران را بخشکانند..
لازم میدانم در خاتمه از مجمع خیرین مهارت استان با همت، همدلی و کارخداپسندانه به جهت توانمندسازی مهارتی نیروی کار ماهر و متخصص توسط نمایندگان خیرین مهارت به شهرستان های مراکز های آموزش فنی و حرفه ای استان به ویژه خیرین مهارت شهرستان های بابل و نوشهر با اهداء تجهیزات آموزشی کارگاه اتومکانیک شامل( یک دستگاه موتور 206 و دو دستگاه گیربکس موتور پژوه)، مواد مصرفی کارگاه صنایع چوب به مرکز بابل، همچنین یک دستگاه گیربکس اتوماتیک تویوتا، مواد مصرفی کارگاه صنایع چوب، فناوری و اطلاعات و سایرکارهای عمرانی که به مرکز نوشهرصورت پذیرفت، کمال تقدیر و تشکر می نمایم.
گفتنی است فرهنگ سالم بزرگترین سرمایه هر کشوری است که از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود. مهمتر از کمکهای مادی خیرین مهارت، نقش الگوسازی و فرهنگسازی آنان در جامعه است که بسیار ارزش دارد.