ارتقای کیفیت آرد و نان از اولویتها
به گزارش طبنا، نشست هم اندیشی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با موضوع رعایت دستورالعمل های کیفی با حضور مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان برگزار گردید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در این نشست با بیان اینکه نظرات و دیدگاه های متفاوت موجب پویایی ، نگاه جدید و اصلاح ساختارها خواهد بود اظهار داشت: مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات با بیان دیدگاه های خود موجبات ارتقای کیفیت محصول نهایی در حوزه گندم ، آرد و نان و ارائه خدمات بهتر به شهروندان را فراهم می آورند.
عباسعلی وفائی نژاد افزود: پخت نان ماکول و مطلوب نیاز به تولید ماده اولیه یعنی گندم با کیفیت و سپس بهره برداری از شرایط ، ابزار و امکانات مناسب برای تولید آرد با کیفیت و سپس هنر یک نانوای ماهر در تولید نان با کیفیت دارد و عدم برخورداری از هریک از حلقه های این زنجیره، ما را در محصول نهایی با چالش مواجه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه استان مازندران در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارا می باشد ، اما در تولید گندم با توجه به محدودیت های زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تامین نیاز از طریق تولید در استان مواجه است، اظهار داشت: 80 درصد گندم مورد نیاز استان می بایست از مبادی متنوعی وارد استان شود اما علیرغم این محدودیت ها اجازه بروز چالش جدی در تامین گندم با کیفیت برای مصرف استان را ندادیم و تا امروز هیچ کارخانه ای بدون گندم کیفی نمانده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با طرح یک پیشنهاد راهکاری برای عیارسنجی محصول تولیدی توسط کارخانجات را ارائه کرد و گفت: مسئولین فنی و تولید کارخانجات آردسازی استان، ساعتی از وقت خود را با یک نانوا که با محصول آن کارخانه نان تولید می کند همراه باشند تا با چگونگی عمل آوری آرد و نحوه پخت انواع آرد تولیدی خود آشنا شوند.
وی افزود: این کار موجب می شود مسئول فنی این ارزیابی را داشته باشد که تفاوت نوع گندم موجود در کارخانه موجب تولید چه نوع آردی می شود و ضمن آشنایی با نحوه پخت آرد ، ارتقای کیفیت در محصول نهایی رقم خواهد خورد.
وفائی نژاد در پایان سخنانش با تاکید بر ضرورت نظارت و دقت در حوزه گندم ، آرد و نان اظهار داشت: تعهد و مسئولیت پذیری در این حوزه و ضرورت افزایش خودنظارتی در تمام مراحل تولید ، ارائه خدمات به شهروندان استان را مطلوب تر می نماید.
در ادامه نشست ، مهندس احمدی مدیر کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، استانداردهای ذخیره سازی و نحوه ضدعفونی سیلوها و انبارها ، الزامات و دستورالعمل های اختلاط گندم و شرایط و نحوه امتیازبندی در اجرای طرح درجه بندی کارخانجات آرد را تشریح کرد.
شایان ذکر است ، در پایان این نشست شرکت کنندگان در این نشست هم اندیشی به پرسش و پاسخ در خصوص موارد مطرح شده پرداختند.
🍀🍀
کانال خبری اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران
اپلیکیشن بله: ble.ir/join/ZjBhYTljOD
اپلیکیشن ایتا: eitaa.com/gtc2ir
🍀🍀