جامعه > جوان و خانواده

محمدبیگی: ۸۰۰ هزار نفر در نوبت اختصاص زمین ۳ فرزندی قرار دارند



ارتباط فردا: فاطمه محمدبیگی رئیس فراکسیون زنان مجلس در مورد نقش زنان در جامعه پذیری و تربیت اجتماعی بیان داشت: مادران ایران در قرون مختلف و با همه سختی‌ها به گونه‌ای نسل‌ها را تربیت کرده‌اند که ایران با امنیت و شکوه و اقتدار به نسل امروز رسیده است. جوامعی موفق هستند که بتوانند در سختی‌ها سازگار باشند. زنان ایران همواره نشان داده‌اند نه تنها با سختی‌ها سازگار هستند بلکه زنان مبارزی هستند که تلاش می‌کنند تهدیدها را تبدیل به فرصت کرده و فرزندانی شجاع و غیور تربیت کنند.

وی ادامه داد: امروز زنان در عرصه‌های ورزش، اقتصاد، فرهنگ، اجتماعی، آموزش و فناوری دوشادوش مردان هستند و به خوبی می‌توانند نقشه آینده را برای فرزندان خود ترسیم کنند. توصیف از زن ایرانی به عنوان یک زن متحجر و عقب مانده صرفاً پروپاگاندان رسانه‌ای غرب است که در تعامل دیپلماسی زنان و خانواده با سایر کشورها به اشتباه خود پی برده و تصورشان نسبت به زنان ایرانی تغییر می‌کند.

محمدبیگی با اذعان به اینکه آن چیزی که در غرب از زن و خانواده ایرانی توصیف می‌شود سرشار از دروغ‌ها و کینه‌توزی است خاطرنشان کرد: در مجلس یازدهم، قانون حیاتی و لازم‌الاجرای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصویب شد که سرشار از امتیازات برای حوزه زنان و خانواده است. در این قانون ۸ مورد حمایت از زنان شاغل وجود دارد و حمایت‌های بسیاری از مادران خانه دار تدوین شده است. اما این قانون بین ۰ تا ۵۵ درصد در بندهای مختلف اجرا شده و برخی از بندها هنوز اجرایی نشده است.

وی اظهار داشت: امروز ۸۰۰ هزار نفر در نوبت اختصاص زمین ۳ فرزندی قرار دارند و این هدیه بزرگ جمهوری اسلامی به مادران و پدران ۳ فرزندی است که باید اجرایی شود. صرفاً با فرآیند نظارتی، اجرا حاصل نمی‌شود و قوه مجریه باید عزم اجرا داشته باشد. ۲ تا ۴ درصد زمین‌های دنیا مسکونی است اما در کشور ما تنها یک درصد زمین‌ها مسکونی است.

رئیس فراکسیون زنان مجلس افزود: عدم اختصاص بودجه از جمله موانع اجرای این قانون است. همچنین در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نامی از زنان و خانواده برده نمی‌شود و در این صورت نمی‌توان تغییری ایجاد کرد.

محمدبیگی اذعان کرد: تنها ۵ سال از فرصت فرزندآوری باقی مانده و اگر این پنجره بسته شود تا چند قرن آینده قابلیت بازگشایی نخواهد داشت. لذا زیست والدان باید در اولویت جامعه قرار داشته باشد و مسکن و ازدواج آنها فراهم شود.

وی همچنین در پایان مصاحبه با رادیو گفت‌وگو خاطر نشان کرد: تمام موارد در قانون دیده شده اما ارگان‌های ناظر از سوی مجریان خسته شده‌اند و تا زمانی که عزم و اراده‌ای برای این موضوعات برای مدیران وجود نداشته باشد تغییری شکل نمی‌گیرد. مسئله زنان و خانواده به کمیسیون تبدیل خواهد شد و تکمیل بیمه زنان خانه دار در دستور کار است.



منبع:مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا