دسته‌بندی نشده

نصب ۱۷ هزار سامانه خورشیدی حمایتی بر روی پشت بام‌ها



ارتباط فردا:به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر محمدنژاد سیگارودی مدیر کل دفتر سامانه‌های مقیاس کوچک ساتبا گفت: این پنل‌های ۵ کیلوواتی، به طور میانگین حدود ۹ هزار کیلووات ساعت در سال برق تولید می‌کنند که این برق از سوی سازمان انرژی‌های تجدید پذیر، خریداری می‌شود.

وی افزود: قرارداد خرید برق تولیدی این سامانه‌های پشت بامی، ۲۰ ساله است و سازمان انرژی‌های تجدید پذیر آمادگی دارد برای خانوارهای معرفی شده از سوی کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی این نیروگاه‌های کوچک مقیاس خورشیدی را نصب کند.

محمدنژاد ضمن اشاره به درآمدزایی این صفحه‌های خورشیدی برای خانوارها گفت: میانگین درآمد این سامانه‌ها برای هر خانوار، از فروش برق تولیدی به وزارت نیرو، بیش از ۳ و نیم میلیون تومان در ماه است.

مدیر کل دفتر سامانه‌های مقیاس کوچک از اختصاص یک همت از منابع ساتبا برای توسعه نیروگاه‌های کوچک مقیاس حمایتی خبر داد و اضافه کرد: مذاکره با نهادهای حمایتی نشان می‌دهد این یک همت می‌تواند پیشران حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی باشد.

محمدنژاد در مورد احداث نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک برای بخش خصوصی نیز گفت: تاکنون ۱۱ هزار سامانه خورشیدی بیش از ۵ کیلوواتی، برای خانواده‌ها و بخش خصوصی نصب شده و وزرات نیرو برق تولیدی آن را با قرارداد تضمینی ۲۰ ساله خریداری می‌کند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار سامانه خورشیدی انشعابی از این طرح، در حال احداث است و هم وطنان می‌توانند با استفاده از سرمایه‌های شخصی و یا در قالب تعاونی‌ها برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت بیش از ۵ کیلو وات تا ظرفیت‌های بیش از یک مگاوات اقدام نمایند. بازگشت سرمایه این نیروگاه‌های خورشیدی ۲ سال و نیم است.

محمدنژاد نحوه ثبت نام در این طرح را نیز توضیح داد و گفت: متقاضیان می‌تواننداز طریق مراجعه به سامانه مهرسان که در وب‌گاه همه شرکت‌های توزیع برق کشور وجود دارد، مراجعه کنند همچنین متقاضیان سامانه‌های خورشیدی با ظرفیت بیش از ۲۰۰ کیلو وات می‌توانند به وب‌گاه سازمان انرژی‌های تجدید پذیر مراجعه و از مدل‌های قرارداد خرید تضمینی و یا عرضه برق در تابلوی سبز بورس استفاده کنند.

این خبر را در ارتباط فردا دنبال کنید.

منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا