دسته‌بندی نشده

دومین دوره تبیینی «مبانی تمدن توحیدی» در طرح پروانه شو، برگزار شد


ارتباط فردا:به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، به همت مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی، دومین دوره تبیینی مبانی تمدن توحیدی در طرح پروانه شو، باهدف شناخت و تبیین آرا و اندیشه‌های تمدن‌ساز حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد.

این دوره سه‌روزه آموزشی، تخصصی با حضور ۴۰ نفر از طلاب و دانشجویان و جمعی از اساتید برجسته دینی، از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا برته، حجت‌الاسلام علی فرحانی، حجت‌الاسلام میثم زنجیرزن حسینی و استاد محمدعلی وطن‌دوست به مدت سه روز برپا شد.

در این دوره، به تبیین برخی از آرا و اندیشه‌های تمدن‌ساز حضرت امام خمینی(ره) در آثار معرفتی برجسته ایشان، از جمله «شرح جنود عقل و جهل»، «آداب الصلاه»، «تفسیر سوره حمد» و «شرح چهل حدیث» پرداخته شد.

هر یک از این منابع به شرح و تبیین اصول تمدن توحیدی، از دیدگاه امام خمینی(ره) پرداخته و نقش مهمی در آشنایی شرکت‌کنندگان با این مفاهیم داشت.

این آثار، با عمق و غنای محتوایی خود توانستند به درک بهتر شرکت‌کنندگان از اصول تمدن توحیدی کمک کنند.

از جمله مزایای این دوره می‌توان به بررسی نقش دین در ساختار اجتماعی و تمدنی اشاره کرد که به‌عنوان منابعی ارزشمند در تربیت و آموزش جوانان مورداستفاده قرار گرفتند.

شرکت‌کنندگان در این‌ دوره سه‌روزه، به‌صورت عملی با مفاهیم تمدن توحیدی آشنا شدند.

امیرحسین ابراهیمی، طلبه پایه ۵ مدرسه حضرت مهدی(عج) و یکی از شرکت کنندگان این برنامه، برگزاری این دوره‌ها را بسیار مفید و ارزشمند ذکر کرد و گفت: در این‌ دوره ما با منظومه فکری و اعتقادی امام خمینی(ره) آشنا شدیم.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره‌ها اساتید مختلف، آثار معرفتی و اندیشه‌های امام راحل را شرح دادند که برای طلاب و دانشجویان بسیار مفید بود.

ابراهیمی ضمن اشاره به‌ضرورت استمرار این دوره‌ها، ابراز کرد: امیدوارم در آینده نزدیک شاهد برگزاری دوره‌های بعدی این طرح باشیم.

حامد کاکایی دانشجوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و یکی دیگر از شرکت‌کنندگان این برنامه نیز ضمن تقدیر از مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی به‌منظور تدارک این دوره‌ها، خاطرنشان کرد: شیوه بیان دوره‌ها به‌گونه‌ای است که مخاطب را پای دوره نگه می‌دارد و مطالب کاملاً علمی و جامع‌الشرایط است.

انتهای پیام. /

این خبر را در ارتباط فردا دنبال کنید.

لینک حبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا