دسته‌بندی نشده

برداشت انگور سیاه از تاکستان های سردشت آغاز شد/برداشت ۵۰ هزار تن



ارتباط فردا:به گزارش خبرگزاری مهر، احمد علی‌پور در این زمینه افزود: این میزان انگور از سطح ۸ هزار هکتار از تاکستان‌های بارور این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه سردشت یکی از قطب‌های مهم تولید انگور سیاه (ره‌شه) در آذربایجان‌غربی و غرب کشور است، افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی کاملاً ارگانیک استحصال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی سردشت با بیان اینکه برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اوایل آبان ماه ادامه می‌یابد، اضافه کرد: محصول انگور سیاه سردشت به دلیل طبیعی بودن و همچنین استفاده نکردن از کودهای اضافی برای تولید آن، مورد استقبال مردم سایر شهرها و استان‌های دیگر قرار دارد.

علی پور گفت: به دلیل نبود صنایع تکمیلی فرآوری انگور سیاه عمده این محصول برای تازه خوری روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شود.

انگور مهمترین محصول کشاورزی سردشت است که سالانه برای ۳۰ هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند ایجاد صنایع پایین دستی فرآوری انگور سیاه می‌تواند به کاهش بیکاری و افزایش اشتغال منطقه کمک کند.

این خبر را در ارتباط فردا دنبال کنید.

منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا